Draadafsluiting Beringen, draadafsluiting Leuven, draadafsluiting Limburg, Bekaert draad Beringen, Bekaert draad Leuven, Bekaert draad Limburg
 

     

Uw tuinaannemer te Beringen

 

Door onze jarenlange ervaring en creatieve oplossingen, is er ook vraag ontstaan voor tuinaanleg en ideeën voor het aanleggen van de tuin.  


Na bespreking van uw tuinplan, hoe gaat de aanleg in zijn werk?

  • Het opmeten: wij zullen de tuin precies gaan inmeten om zo uw locatie van het terras, vijver of paden te bepalen.
  • Grondwerk: Als u een bestaande tuin heeft dan kunnen de oude planten en bestrating verwijdert worden. Nadat alles verwijdert is kunnen wij de ondergrond gaan voorbereiden.
  • Beklinkeren en schuttingen: Als de tuinaanleg gaat beginnen zal er eerst bestraat moeten worden. Na het leggen van de bestrating kan er een hekwerk rondom uw tuin worden geplaatst.
  • Beplanting: Nu de basis van de tuin verbouwing klaar is dan kan de tuin rustig aan beplant worden met bomen, struiken, bloemen of heldergroen gras.
 

3D Tuinontwerp

Wanneer er sprake is van een volledige heraanleg van de tuin, vragen de klanten vaak om even mee te denken over hoe hun droomtuin het best ingedeeld kan worden, welke planten het meest geschikt zijn, hoe ze een bepaalde sfeer kunnen creeëren... In deze belangrijke fase kunnen wij u een oplossing bieden door een fotorealistische 3D tuinontwerp  (zie filmpje op deze pagina) vooraf uit te werken. Niets is zo leuk dan uw toekomstige tuin en huis in fotorealistische 3D uitvoering te ontdekken!  Wij werken het uit tot uw huis en tuin een perfekt geheel vormt in de sfeer dat u wenst. Op deze manier zult u vele jaren genieten van een zalige tuin!